ELTAKARTATNÁD VAGY KIJAVÍTTATNÁD TETOVÁLÁSODAT ?

Manapság egyre többen keresik fel a lézeres tetoválás eltávolítókat, és egyre többen is jönnek hozzánk azzal, hogy szeretnék tetoválásukat eltakartatni, kijavíttatni vagy átüttetni.
Nem minden esetben lehet olyan egyszerűen tetoválást eltakarni, de nézzük milyen lehetőségek várnak rád.

SIMPLA TETOVÁLÁS TAKARÁS

Nagyon régi és kifakult a tetoválásod? Vagy ha halvány, világos színekből készült a tetoválásod, akkor nagy valószínűséggel relatíve könnyen lehet takarni.
Inkább a kérdés az, hogy mivel szeretnéd eltakarni?! Mert mondjuk egy fekete színt nem fogsz tudni takarni egy citromsárgával. Például egy fekete nonfiguratív tetoválást nem lehet világos színekkel eltakarni.
Érdemes megemlíteni a blackwork típusú takarásokat, amikor egy tetoválást sima feketével takarnak el. Ezzel a stílussal gyakorlatilag minden takarhatóvá válik.
Mielőtt nekilátnánk tetoválásod eltakarásának, először elkészítünk egy vázlatot, így kapsz egy pontos képet arról, hogyan is fogja az új tetoválásod eltakarni a régit.

TETOVÁLÁS JAVÍTÁSA

Sokszor az is megoldást nyújthat, ha kijavítjuk meglévő tetoválásodat. A tetoválás népszerűségének árnyoldala, hogy sajnos sokan lehet nem a legmegfelelőbb tetoválóművészre bízták magukat. A jó hír, hogy ez még nem veszett ügy.
Maga a minta még mindig tetszik, csak a kivitelezésért nem rajongsz?
Akkor gyakran elegendő lehet, ha kicsit feldobjuk meglévő tetoválásodat akár új színekkel. Kijavítjuk a kontúr vonalakat, valamint új kompozícióba helyezzük.
Így elhibázott tetoválásod olyan lesz, mintha soha nem is létezett volna.

LÉZERES ELTÁVOLÍTÁS + TAKARÁS

Ha a tetoválásod sötét és nagy, mélyre ütötték a festéket, akkor ilyen esetben ahhoz, hogy el lehessen takarni szükséges lesz néhány alkalom lézeres kezelés, hogy halványodjon a tetoválásod. Így jóval könnyebben lehet majd eltakarni és nagyobb szabadságot ad az új minta kiválasztásában is.