Zen tetoválás Győr

 

Tetoválás galériához görgess lejjebb...

Zen Art Tattoo - Tetoválás filozófiánk...

 

Számunkra a tetoválás mára nemcsak a régen megszokott mintákból áll, hanem sokkal többet jelent! Személyre szabott és az önkifejezés jellemzi.
Ezért mindig törekszünk arra, hogy a tetoválás amit kapsz tőlünk a lehető legegyedibb legyen.
Mutathatsz vagy hozhatsz be a szalonba mintákat, képeket, amik alapján elkészíthetjük új tetoválásodat, természetesen ezeket is rád tervezzük.
Azonban egyre gyakrabban egy emlék vagy egy életesemény kerül előtérbe a tetoválásnál, ilyenkor megosztod velünk elképzeléseidet és ezt követően elkezdünk rajzolni.
Leülünk és tervezéssel töltjük időnket addig, amíg olyan nem lesz!

Ha egyedi tervezésű igényed van, a legjobb ha bejössz a szalonba személyesen, úgy láthatod is, hogy nem egy "tetováló gyárba" érkeztél.
Ha spontán érkezel  hozzánk, lehet kicsit várnod kell, míg szünetet tartunk tetoválás közben, mert nem tetoválunk és megbeszélünk egyszerre.
Ezért amikor te fogsz a kezelőszékben ülni  100%-ban a figyelmünk központjában leszel.
Így tudunk olyan maradandót alkotni, amit tetováló művészetnek neveznek!

Zen Tetoválások

ZEN TATTOO TIME LAPSE

 

Vélemények a Zen-ről 🙂

Csak ajánlani tudom , gyönyörű munkát végzett közel 7ora alatt , de a fájdalom érzését elnyomta az a dolog hogy Barbival végig beszélgettük . Nem ismerem , most találkoztam vele először , de rendkívül szimpatikus , beszédes csajszi , kellemes környezetben 🙂 Imádtam minden percét , nyeremény tetoválást készítette el de az biztos hogy a közeljövőben újra meglátogatom 🙂

Uherova Bianka Női Törzsi Tetoválás -

 
mandala tattoo

Barbi is really great tattoo artist!! I got a really nice tattoo. I'm so so happy!It was so beautiful. I already know what i would like to, when next time come back from Switzerland.

 Luana Buddha Egyedi Tervezésű Mandala Tetoválás -

 

I came from Switzerland and I was only one day in Gyor. Barbi also worked outside the working hours, (because i was in a short time in győr) she made a full forearm tattoo. She was a true artist, working very precisely. My tattoos were very nice and fantastic!! 🙂 I already know where to get tattoo next time 🙂 Thanks Barbi!!

Nathan.E Egyedi Tervezésű Realisztikus (óra) Tetoválás -

 
sárkány gerinc tetoválás

Nagyon jó hely, kedvesek, és nagyon igényes,- és szép munkát végez a hölgyemény !!!! Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!!

Tiszauer Dávid Egyedi Tervezésű Sárkány Gerinc Tetoválás -

 

Minden elismerésem a művészé, csodálatos munkák,precizitás és barátságos környezet, ezzel tudnám leginkább jellemezni a számomra legjobb szalont,ahol valaha megfordultam. Mindenkinek csak ajánlani tudom!!

Dima Bea Egyedi Tervezésű Watercolor Tetoválás -

 

 

Tetoválás Árak

Pontos árajánlatot csak tetoválási mintára tudunk adni.
Több tényező is szerepet játszik az ár kialakításában, például a tetoválás mérete, technikája, színek (fekete vagy színes), egyedi tervezés igényei.
Sikeres megbeszélést követően a tetováláshoz időpontfoglalás szükséges, amelyhez 5.000 forint előleget kérünk.
Egyedi minta tervezésénél is előleget kérünk. Ennek ára 5.000 és 10.000 forint közötti összeg a tervezés specifikusságától függően.
Természetesen az előleg részét képzi a tetoválásod teljes árának.
Messziről érkező vendégeinknek semmi ok az aggodalomra, az előleget átutalással tudjátok kiegyenlíteni, amiről számlát adunk.
Kérj árajánlatot! Legegyszerűbb módja, ha írsz a Facebookon vagy küldesz egy email: zentattoo@zentattooportre.eu -ra a kívánt mintával vagy elképzeléssel. Ha egy komolyabb mintáról van szó hívj minket és egy találkozóra invitálunk a szalonba, ahol megbeszéljük a részleteket. Ha kérdésed van vagy időpontot szeretnél foglalni hívj minket bátran!
Tel:+36-30-374-56-05                 útvonalterv:   9021 Győr Aradi Vértanúk útja 21.    (belvárosában)

 

Itt találsz egyedi tetoválásokról ármintákat. Az árakat a képekre kattintva láthatod. *

*A honlapon lévő árak nem minősülnek ajánlattételnek, csak tájékoztató jellegűek!