Portréfestés fotóról, egyedi rendelésű akvarell & olajfestmény

Nem mindennapi ajándékot keresel? Ami meglehetősen egyedi és kreatív? Jó lenne, ha igazán személyes ajándékot tudnál adni?

Úgy gondolom, hogy a portréfestés komoly kihívást jelent egy festő számára, nem csak technikájában kíván elengedhetetlen feltételeket, hanem emocionális érzékvilágának is kifejlettnek kell lennie.

Ennek egyetlen oka az az, hogy egy festményt meglehet festeni szinte tökéletesen, ha ismert az ecset kezelési technika és a festő munkássága, ugyanakkor portréfestésnél a megrendelő feltételezhetően jól ismeri a személyt, akiről készül.
Ennek következtében felismeri barátja, szerelme, családtagja aprócska személyes arcvonásait és tekintetét. Ez a hozzáadott érték teszi a portréfestést felbecsülhetetlenné, megőrzi érzéseinket és emlékeinket az olajfestmény.

  1. Tökéletes ajándék minden alkalomra
  2. Sok generáción keresztül fennmarad
  3. Személyes hozzáadott értéket hordoz magában
  4. Felejthetetlen az ajándékozás pillanata
  5. Életen át tartó garanciát adunk az itt elkészült olajfestményeinkre

családi olajfestmény

https://www.youtube.com/watch?v=Zy_zJzuyzR8

Mi szükséges egy olajfestmény elkészüléséhez?

 

Elegendő lesz egy jó minőségű fotó (HD, FullHD felontású kép). A mai okostelefonokkal készült képek szinte bármelyike megfelel, ez azért fontos, mert minél jobb minőségű a fotó, annál részletgazdagabb lesz a festmény és gyorsabban is elkészül. Nem szerencsés, ha a festőművész műhelyében elhangzik ez a kérdés munka közben: “akkor most ott mi is van?” 🙂 .

 

Ha több személy arcát szeretnéd egy vászonra, akkor kérlek a méretarányok miatt olyan fotót válassz, ahol mindenki szerepel a képen (jól láthatóan).
Ha nem tudod eldönteni melyik fotó alapján készüljön el az olajfestmény, semmi gond! Küldd át valamennyit és én segítek neked a megfelelő kép kiválasztásában.

 

Mekkora méretben rendeljem meg az olajfestményt?

Minél nagyobb egy festmény, annál részletesebbre és mutatósabbra lehet kidolgozni. Természetesen ebben is szívesen segítek neked, amit érdemes figyelembe venni, hogy hány személy fog szerepelni a festményen. Esetleg teljes alakos lesz az olajfestmény? Vagy van bármi egyéb kívánságod arra vonatkozóan, hogy tárgyak vagy egyéb más is szerepeljen az olajfestményen? Ezeket mindenképpen érdemes lesz megbeszélnünk.
Mielőtt elkezdenék dolgozni a megrendeléseden, mindenképpen konzultálunk, hogy pontosan mit is szeretnél és az hogyan is fog kinézni, amikor kézhez kapod.
Olajfestményeknél a minimális (ajánlott) méret az A3 – 30x42cm. Két személyes portréfestménynél a standard 40x50cm -es vászon méretet ajánlom.
Daenerys Targaryen portré festmény száraz ecset technikával (olajfestmény)

https://www.youtube.com/watch?v=fFgKxsX2Y3U

Mennyi ideig tart, míg elkészül egy olajfestmény? Mitől függ?

 

Ahogy a mondás is tartja: ” A jó munkához idő kell” 🙂 Pontos időintervallumot nehéz mondani, mivel ez függ a jelenlegi megrendelések számától és attól, hogy mekkora és hány személyű portréfestményt szeretnél.
Hogy mégis mondjak valamit, kettőtől hat hétig tartó időszak szükséges általában egy megrendeléshez. Ennek legegyszerűbb módja, ha felkeresel az előbbiekben már felsorolt módok egyikén és én részletes tájékoztatást adok neked mindenről amint módomban áll, de mindenképpen két napon belül megkapsz minden fontos információt a festménnyel kapcsolatosan.

Absztrakt festmények – Kortárs és modern festmények

Az absztrakt festészet rendkívüli módon, korlátok nélkül képes minden érzelem kifejezésére. Ezek technikája lehet olajfesték, akvarell vagy akril festék.
Van úgy, hogy természetes módon egy absztrakt festmény erős érzelmet vált ki belőlünk, sőt valahol vissza is tükröződik benne érzelmi állapotunk. Nagyon érdekes hogy mindenki más és más mintát és ábrázolást lát egy absztrakt festményben, ezért is ilyen rendkívül népszerű egy ilyen festményt a nappalinkban vagy hálószobánkban elhelyezni, mert minden alkalommal amikor rá pillantunk egy érzést vált ki a festmény belőlünk.

Lehetséges absztrakt festményeket rendelni, ezek egyedi elképzelések alapján megfesthetőek, hogy azt láthassuk otthonunkban ami szó szerint jól esik a szemnek és a léleknek.

Szeretnék egy olajfestményt rendelni! Hogyan tovább?

 

Vedd fel a kapcsolatot emailen a: zentattoo@zentattooportre.eu – írhatsz a Facebook oldalunkra is vagy telefonon: +36-30-374-56-05, keresd Barbit.
Küldd el emailben a képet, képeket és mondd el pontosan mit szeretnél, többek között ezekre gondolok: álló vagy fekvő legyen a festmény, háttér, teljes alakos vagy csak arc, háttér, személyek száma, bármi, ami a kompozícióval kapcsolatos kívánságod.
De ha úgy gondolod a kreativitásomra is bízhatod a munkát.
A sikeres megbeszélést követően a festmény teljes árából 50%-os előleg kérek, elkötelezettséged jeléül.
Ezt egyaránt készpénzben és átutalással is meg tudod tenni.

 

Miután elkészült a festmény, küldök neked egy fényképet róla, ha tetszik és rábólintasz már csomagolom is.
Mielőtt feladnám a csomagot, az emailben kapott számlaszámra kérlek küldd el a fennmaradt összeget, ezt követően küldöm a csomagot, 1 maximum 2 nap és megérkezik a kívánt címre.
A festményt biztonságos erős kartonba csomagolom, így szállítás közben védve lesz a sérülésektől a festmény.
Árakat a honlap alján találod.

Személyesen is átvehetem a festményt? Fizethetek a helyszínen is?

Természetesen igen! Címünkön a megbeszélt időpontban átveheted az elkészült festményt, és készpénzben is fizethetsz.

Ezután már csak át kell nyújtanod az ajándékot vagy elhelyezned a festményedet otthonod vagy munkahelyed falán! ?

Portré olajfestmények árak*

30x40cm   40.000 Ft              40x50cm  60.000 Ft         60x80cm  80.000 Ft

 

Az árak egy személy olajportréjára értendőek. Amennyiben plusz még egy személyt  szeretnél a festményre, úgy az az alapár 50%-a  .
Például:  egy 40×50 cm-es  2 személyes portréfestmény:  60.000 Ft + 30.000 Ft (az alap ár 50%-a) = 90.000 Ft.
Amennyiben 2-nél több személy együttes portréfestményét szeretnéd megrendelni, úgy a harmadik személy már csak az alapár 30%-ába fog kerülni. Négy vagy többszemélyes portréfestményekre egyedi árajánlatot adunk.
A két személyes portré festményekre a 30×40 vagy a  40×50 centis vászon méret a megfelelő, ha azonban három vagy annál több személyesre szeretnéd rendelni az olajfestményt, annak érdekében, hogy kvalitásából és vizuális élményéből ne veszítsen a festmény, nagyobb méretet érdemes választani.
A megfelelő méret kiválasztásában több tényezőt is figyelembe kell venni, például: Fél-teljes alakos vagy csak arc, esetleg egyéb más tárgyakat vagy házi kedvencedet szeretnéd-e a festményre, és persze a  háttér.
Ezeknek eldöntésében mind segíteni fogok neked! 🙂 Telefonon +36-30-374-56-05, facebooon vagy emailben: zentattoo@zentattooportre.eu
Természetesen a szalonban is szívesen fogadlak egy előre megbeszélt időpontban. Minden részletet átbeszélünk, így tudni fogod, hogy pontosan mit is fogsz kézhez kapni, amikor elkészül a remekmű 🙂

*A honlapon lévő árak nem minősülnek ajánlattételnek, csak tájékoztató jellegűek!