Zen Tattoo Győr

 

Tetoválás galériához görgess lejjebb...

Zen Tattoo Szalon Győr

Ma már a tetoválás nemcsak a régen megszokott mintákból áll, hanem sokkal inkább személyre szabott, és az önkifejezés jellemzi mára a tetoválást.Ezért mindig törekszünk arra hogy a tetoválás amit kapsz tőlünk egyedi legyen.
 
Te is szeretnél egy szép esztétikai tetoválást?Vagy egy emléket, életeseményt tetováltatnál magadra?A tetoválás számodra és számunkra is elég személyes dolog, ezért kiemelt figyelmet fordítunk minden egyes munkánkra,  kezdve attól, hogy felkeresel minket, és szeretnéd, hogy mi készítsük el neked a tetoválást.Ha hozol magaddal mintát mi személyre szabjuk neked, hogy a legjobban mutasson rajtad.
 
Ha esetleg gondban vagy a minta pontos kinézetével, azzal sincs semmi probléma, hiszen ötletből is szoktunk dolgozni, megtervezzük neked.Így teljesen egyedi tetoválásod lehet.De választhatsz hatalmas képes adatbázisból is, ahogy neked a legjobb.Biztos lehetsz benne, hogy itt minden kérdésedre választ kapsz.
 
A szalon természetesen igényes, steril szép környezetben, és vidám hangulatban, hogy tetoválásodat valóra váltsa.Ha bármi kérdésed van, keress minket bátran.A honlapon lejjebb láthatod a már elkészült munkáink egy részét.Kövesd képes és  videó galériánkat a Youtubeon és Facebookon.
 
 

Tetoválás Árak 

Pontos árajánlatot csak tetoválási mintára tudunk adni.
Több tényező is szerepet játszik az ár kialakításában, például a tetoválás mérete, technikája, színek (fekete vagy színes).
 
Kérj árajánlatot!Legegyszerűbb módja, ha írsz a Facebookon vagy küldesz egy email: zentattoo@zentattooportre.eu -ra a kívánt mintával, vagy elképzeléseddel.Ha egy komolyabb mintáról van szó hívj minket és egy találkozóra invitálunk a szalonba ahol megbeszéljük a részleteket.Ha kérésed van, vagy időpontot szeretnél foglalni hívj minket bátran!Telefon: + 36303745605 

 

Itt láthatsz egyedi tetoválásokról ármintákat, az árakat a képekre kattintva láthatod *    

*A honlapon lévő árak nem minősülnek ajánlattételnek, csak tájékoztató jellegűek!
 

Zen Art klubtagság, kedvezmény 

 

Regisztrálj és klubtagként  minden tetoválásod  árából 10% kedvezményt kapsz. 
Nincs más dolog mint regisztrálni email címedre, és megosztani a Facebook oldalunkat és lájoklni.  

Zen - klub tagoknak 10% kedvezmény! Kérd most!
A kedvezmény igénybe vételéhez kérlek oszd meg és lájkold a facebook oldalunkat. MIÉRT? Mert így a jövőben is fogunk tudni kedvezményeket adni neked, ezzel alacsonyan tudjuk tartani árainkat ami jó neked is, és praktikus is egyben.Köszönjük!
Mi is utáljuk a spameket!Az email címedet nem osztjuk meg és nem adjuk ki 3. személynek!

                                                                                                          

mandala tattoo

 

Mandala Elefánt tetoválásról

 Luana Buddha  
" Nagyszerű tetováló művész,igazán szép tetoválást kaptam.Boldog vagyok  hogy ilyen szép lett 🙂 "

TATTOO KÉPEK