Zen Tattoo Győr

 

Zen Tattoo Szalon Győr

Ma már a tetoválás nemcsak a régen megszokott mintákból áll, hanem sokkal inkább személyre szabott, és az önkifejezés jellemzi mára a tetoválást.Ezért mindig törekszünk arra hogy a tetoválás amit kapsz tőlünk egyedi legyen.
 
Te is szeretnél egy szép esztétikai tetoválást?Vagy egy emléket, életeseményt tetováltatnál magadra?A tetoválás számodra és számunkra is elég személyes dolog, ezért kiemelt figyelmet fordítunk minden egyes munkánkra,  kezdve attól, hogy felkeresel minket, és szeretnéd, hogy mi készítsük el neked a tetoválást.Ha hozol magaddal mintát mi személyre szabjuk neked, hogy a legjobban mutasson rajtad.
 
Ha esetleg gondban vagy a minta pontos kinézetével, azzal sincs semmi probléma, hiszen ötletből is szoktunk dolgozni, megtervezzük neked.Így teljesen egyedi tetoválásod lehet.De választhatsz hatalmas képes adatbázisból is, ahogy neked a legjobb.Biztos lehetsz benne, hogy itt minden kérdésedre választ kapsz.
A szalon természetesen igényes, steril szép környezetben és vidám hangulatban várja, hogy tetoválásodat valóra váltsa.A szalon könnyen megközelíthető a belvárostól pár percre, ha bármi kérdésed van, keress minket bátran.A  honlapon lejjebb láthatod a már elkészült munkáink egy részét.Kövesd képes és  videó galériánkat a Youtubeon és Facebookon.
 
 

                                        Zen Tetoválások 

                             Tetoválás Árak  -  Ajánlat kérés  -  Akció

Pontos árajánlatot csak tetoválási mintára tudunk adni.
Több tényező is szerepet játszik az ár kialakításában, például a tetoválás mérete, technikája, színek (fekete vagy színes).
 
Kérj ajánlatot!Legegyszerűbb módja, ha írsz a Facebookon vagy küldesz egy email: zentattoo@zentattooportre.eu -ra a kívánt mintával, vagy elképzeléseddel.Ha kérésed van, vagy időpontot szeretnél foglalni hívj minket bátran!Telefon: + 36303745605 

Bővebb információt az árakról, képes árminták példájával a  Zen Tetoválás  menü pont alatt találsz,vagy kattints ide  Tetoválás árak - akciók  Zen Tattoo Győr.

 

                               Zen Art klubtagság, kedvezmény 

 

Regisztrálj és klubtagként  minden tetoválásod  árából 10% kedvezményt kapsz. 
Nincs más dolog mint regisztrálni email címedre, és megosztani a Facebook oldalunkat és lájoklni.  

Zen - klub tagoknak 10% kedvezmény! Kérd most!
A kedvezmény igénybe vételéhez kérlek oszd meg és lájkold a facebook oldalunkat. MIÉRT? Mert így a jövőben is fogunk tudni kedvezményeket adni neked, ezzel alacsonyan tudjuk tartani árainkat ami jó neked is, és praktikus is egyben.Köszönjük!
Mi is utáljuk a spameket!Az email címedet nem osztjuk meg és nem adjuk ki 3. személynek!

                                    TATTOO KÉPEK

 

Kapcsolat

Email: zentattoo@zentattooportre.eu
Tel: +36-30-374-56-05
Cím: 9025 Győr Kossuth Lajos utca 31.
Nyitva tartás : Hétfőtől - Péntekig 10-20ig , Szombaton 10-17ig
( előzetes telefon egyeztetés szükséges )