Zen Art Portré Rajzolás Fotóról

 

Különleges ajándékot keresel?   Valami olyat ami emlékezetes marad?!?

 

Portré rajzot ajándékozni valakinek olyan meglepetés ami különleges odafigyelés érzését is adja az ajándékozottnak. Nemcsak egy gyorsan megvásárolt termék a sok közül, hanem gondos odafigyelést mutat és a maga nemében, teljesen egyedi ajándék!Egy művészeti alkotás róla - rólatok!
Kivétel nélkül tökélestes ajándék minden alkalommal; évfordulóra, születésnapra, valentin nap alkalmával, karácsonyra vagy egy nap különlegessé tételére. A magas színvonalú portré rajz örök emlék marad mindegyikőtök számára.
Egyedi ajánlat kérésedet erre az email címre tudod megírni:
zentattoo@zentattooportre.eu   
azonban előtte kérlek olvasd végig az oldat, sok hasznos információt fogsz rajta találni.

 

Miért jó portré rajzot ajándékozni ?

 

  • egy igazi különleges ajándék aminek belső értéke van
  • örök emlék marad az ajándékozás pillanata
  • bármely alkalommal tökéletes ajándék
  • időt álló, generációkon átível

Mi kell egy portré rajz elkészítéséhez ? 

 

Mindössze csak egy jó minőségű fotó kell hozzá! Ez azonban nagyon fontos, mivel egy jó fényképen megfelelően látszódnia kell az árnyékoknak is.

 

Milyen fotót küldjek el ? 

 

Minél jobb egy kép felbontása (minősége) annál jobban látszódnak a részletek, ezzel segítesz, hogy a rajz minél gyorsabban elkészüljön.
Ha több személy rajzolásáról van szó egy porté rajzon, akkor a méretarányok miatt a lehető legjobb, ha egy fotón szerepelnek a személyek, persze ha nem, akkor is megoldható, ez abban is segít, hogy minél előbb kézhez kaphasd a rajzot.
Ha bizonytalan vagy abban, hogy melyik fotó alapján készüljön el a portré, akkor szívesen segítek  neked a kiválasztásban.

Az ismeretlen lány portré rajza....

Milyen méretet válasszak ? A4 , A3, A2, A1, ?

 

Minél nagyobb a portré rajz mérete, annál részletesebben lehet kidolgozni. A méret választásnál érdemes figyelembe venni, hogy hány személy lesz a rajzon. Teljes alakosra szeretnéd  a rajzot?. Illetve van-e egyéb kívánságod arról, hogy mi szerepeljen még a portré rajzon?. Itt a háttérre is gondolunk illetve a fényképen szereplő tárgyakra. Általában a két személyes portré rajzot A3 -as méretben szokás rendelni, annál kisebb méretben nem is javasolom. Mivel elég kicsi két portréhoz az A4-es méret. Mielőtt elkezdeném megrajzolni, előtte mindenképpen konzultálunk, hogy pontosan mit is szeretnél, illetve hogyan is fog kinézni amikor kézhez kapod.

 

Marilyn Monroe portré rajz

Mennyi idő míg elkészül a portré rajzom? Mitől függ?

 

A jó munkához  idő kell ahogy a mondás is tartja:) Hozzávetőlegesen 1-3 hét szükséges amíg a rajz elkészül.  Az előzetes konzultáció során mindenről részletesen tájékoztatlak. Elsőként, hogy mikorra várható az elkészült rajz.  A honlapon pontos időt nem tudok mondani mivel, függ a jelenlegi megrendelések számától, és attól, hogy a rajz amit szeretnél mekkora méretű és milyen technikával szeretnéd, hogy elkészüljön, és hány személy szerepeljen rajta. 

Morgan Freeman ceruza portré rajz  

Szeretnék egy portré rajzot rendelni, hogyan tovább?

 

 

Élőszőr is köszönöm a bizalmat, másodszor
vedd fel a kapcsolatot emailen a zentattoo@zentattooportre.eu 
vagy telefonon: +36-30-374-56-05 keres engem (Barbi). 

 

Küldd el emailben a képet-képeket és mondd el pontosan mit szeretnél, többek között ezekre gondolok: teljes alakos vagy csak arc, háttér, személyek száma, álló - fekvő legyen a kép. 
De ha úgy gondolod, a kreativitásomra is bízhatod ezeket a részleteket. Amint modomban áll, de maximum 2 napon belül emailben elküldöm a pontos árajánlatot, és hogy mikor fogod kézhez kapni, illetve ha van egyéb kérdésem a rajzzal kapcsolatban. A sikeres egyeztetést követően a rajz teljes árából 50%-os előleg kérek, elkötelezettséged jeléül. 
Ezt egyaránt készpénzben és átutalással is meg tudod tenni.

 

Miután elkészült a rajz küldök neked egy fényképet róla, ha tetszik és rábólintasz már csomagolom is. 
Mielőtt feladnám a csomagot, az emailben kapott számlaszámra kérlek küldd el a fen maradt összeget, ezt követően küldöm a csomagot, 1 maximum 2 nap és megérkezik a kívánt címre.
A képet biztonságos erős kartonba csomagolom így szállítás közben védve lesz a sérülésektől.
Árakat a honlap alján találod.

 

Személyesen is átvehetem a rajzot? Fizethetek a helyszínen is?

Természetesen igen! Címünkön a megbeszélt időpontban átveheted az elkészült portré rajzot, és készpénzben is fizethetsz.

 

 

Ezután már csak át kell nyújtanod az ajándékot! 🙂

Pasztellkréta Buddha rajz

Zen Art Rajzok

Portré rajzok ára*

                                                      
Az árak  1 főre értendőek, minden további személy az alap ár 50 %-a. Például, szén porté rajz amin 2 személy szerepel egy A3 méretű papíron : 16.000 Ft  + még 1 fő  8.000 Ft (az alap ár 50% ) = 24 000 Ft . Zen Art klub   tagként minden megrendelésed árából kapsz még 10 % kedvezményt (amit email címedre tudsz kérni) ezzel együtt csak : 21 600  Ft
 
Amennyiben 2-nél több személy együttes portré rajzát szeretnéd kérni, úgy egyedi árat adunk neked!Minél több személy arcát szeretnéd a portrérajzra, annál több időt vesz igénybe a munka, mivel maga az arc része igényel a legtöbb figyelmet, munkát! Kérj ingyenes árajánlatot!

*A honlapon lévő árak nem minősülnek ajánlattételnek, csak tájékoztató jellegűek!

 

Zen Art klubtagság, kedvezmény 

 

Regisztrálj és klubtagként  minden megrendelésed  árából 10% kedvezményt kapsz. 
Nincs más dolog mint regisztrálni email címedre, és megosztani a Facebook oldalunkat és lájoklni.  

Zen - klub tagoknak 10% kedvezmény! Kérd most!
A kedvezmény igénybe vételéhez kérlek oszd meg és lájkold a facebook oldalunkat. MIÉRT? Mert így a jövőben is fogunk tudni kedvezményeket adni neked, ezzel alacsonyan tudjuk tartani árainkat ami jó neked is, és praktikus is egyben.Köszönjük!
Mi is utáljuk a spameket!Az email címedet nem osztjuk meg és nem adjuk ki 3. személynek!

Portréfestés egy fényképről, olajfestmények...
portré olajfestmény

Portréfestés fényképről?Igazán kreatív gondolat ha egy feledhetetlen ajándékot szeretnél adni.

Festmény másolatok(reprodukciók) egyedi megrendelésre
festmény másolatok

A festmény másolatok készítése igazi odafigyelést és percizzítást követel meg készítőjétől.
Az igazán jó festmény másolatok komoly hozzáadott értékkel bírnak. A festmény reprodukciók elkészítésének a célja hogy az eredeti mesterműben megtalálható értékek és érzések vissza tükröződjenek a másolatokban....