Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Portréfestés fotóról, egyedi rendelésű akvarell & olajfestmény

Nem mindennapi ajándékot keresel?  Ami meglehetősen egyedi és kreatív?  Jó lenne ha igazán személyes  ajándékot tudnál adni?  

Úgy gondolom, hogy a portréfestés komoly kihívást jelent egy festő számára, nem csak technikájában kíván elengedhetetlen feltételeket, hanem emocionális érzék világának is kifejlettnek kell lennie. 

Ennek egyetlen oka az-az, hogy egy festményt meglehet festeni szinte tökéletesen ha ismert az ecset kezelési technika és a festőmunkássága, ugyanakkor portréfestésnél a megrendelő feltételezhetően jól ismeri a személyt akiről készül.
Ennek következtében felismeri barátja, szerelme, családtagja aprócska személyes arcvonásait és tekintetét. Ez a hozzáadott érték teszi a portréfestést felbecsülhetetlenné, megőrzi az érzéseinket és emlékeinket az olajfestmény. 

 

  1. Tökéletes ajándék minden alkalomra 
  2. Sok generáción keresztül fen marad
  3. Személyes hozzáadott értéket hordoz magában 
  4. Elfelejthetetlen az ajándékozás pillanata  
  5. Életen át tartó garanciát adunk az itt elkészült olajfestményeinkre 

családi olajfestmény

Mi szükséges egy olajfestmény elkészüléséhez?

 

Elegendő lesz egy jó minőségű fotó,(HD, FullHD felontású kép) a mai okos telefonokkal készült képek szinte bármelyike megfelel, ez azért fontos mert minél jobb minőségű a fotó annál részletgazdagabb lesz a festmény, és gyorsabban is elkészül. Nem szerencsés ha a festőművész műhelyében elhangzik ez a kérdés munka közben "akkor most ott mi is van?" 🙂 . 

 

Ha több személy arcát szeretnéd egy vászonra akkor kérlek a méret arányok miatt olyan fotót válasz ahol mindenki szerepel a képen.(jól láthatóan). 
Ha nem tudod eldönteni melyik fotó alapján készüljön el az olajfestmény, semmi gond! Küld át valamennyit és én segítek neked a megfelelő kép kiválasztásban. 

Madár olajfestmény

pillangó olajfestmény

Mekkora méretben rendeljem meg az olajfestményt?

 
Minél nagyobb egy festmény annál részletesebbre és mutatósabbra lehet kidolgozni. Természetesen ebben is szívesen segítek neked, amit érdemes figyelembe venni, hogy hány személy fog szerepelni a festményen. Esetleg teljes alakos lesz az olajfestmény?. Vagy bármely egyéb kívánságod arra vonatkozóan, hogy tárgyak vagy egyéb más is szerepeljen az olajfestményen?.Ezeket  mindenképpen érdemes lesz megbeszélnünk. 
 
Mielőtt elkezdenék dolgozni a megrendeléseden, mindenképpen konzultálunk, hogy pontosan mit is szeretnél és az hogyan is fog kinézni amikor készhez kapod. 
Olajfestményeknél a minimális (ajánlott) méret az A3 - 30x42cm. Két személyes portréfestménynél a standard 40x50cm -es vászon méretet ajánlom.

Daenerys Targaryen portré festmény száraz ecset technikával (olajfestmény)

Mennyi ideig tart míg elkészül egy olajfestmény? Mitől függ?

 

Ahogy a mondás is tartja: " A jó munkához idő kell" 🙂 Pontos időintervallumot nehéz mondani mivel, ez függ a jelenlegi megrendelések számától és attól hogy mekkora és hány személyű portré festményt szeretnél.
Hogy még is mondjak valamit kettőtől négy hétig tartó időszak szükséges általában egy megrendeléshez. Ennek legegyszerűbb módja ha felkeresel az előbbiekben már felsorolt módok egyikén és én részletesen tájékoztatást adok neked mindenről amint módomban áll, de mindenképpen két napon belül megkapsz inden fontos információt a festménnyel kapcsolatosan.

Absztrakt festmények - Kortárs és modern festmények 

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Az absztrakt festészet rendkívüli módon, korlátok nélkül képes minden érzelem kifejezésére. Ezeket az olajfestményeket, bár egy részük több fajta festékből is készül mint például az akvarell vagy akril festék.
Van úgy hogy természetes módon egy absztrakt festmény erős érzelmet vált ki belőlünk, sőt valahol vissza is tükröződik benne érzelmi állapotunk. Nagyon érdekes hogy mindenki más és más mintát és ábrázolást lát egy absztrakt festményben, ezért is ilyen rendkívül népszerű egy ilyen festményt a nappalinkban vagy hálószobánkban elhelyezni, mert minden alkalommal amikor rá pillantunk egy érzést vált ki a festmény belőlünk. 

Lehetséges absztrakt festményeket rendelni egyéni elképzelések lapján megfesthetőek, hogy azt láthassuk otthonunkban ami szó szerint jól esik a szemnek és a léleknek. 

Szeretnék egy olajfestményt rendelni! Hogyan tovább?

 

Vedd fel a kapcsolatot emaien a: zentattoo@zentattooportre.eu - írhatsz a Facebook oldalunkra is  vagy telefonon: +36-30-374-56-05, keresed Barbit. 
Küldd el emailben a képet-képeket és mondd el pontosan mit szeretnél, többek között ezekre gondolok: álló vagy fekvő legyen a festmény, háttér, teljes alakos vagy csak arc, háttér, személyek száma, bármi ha van ami a kompozícióval kapcsolatos kívánságod.
De ha úgy gondolod, a kreativitásomra is bízhatod a munkát. 
A sikeres megbeszélést követően a festmény teljes árából 50%-os előleg kérek, elkötelezettséged jeléül. 
Ezt egyaránt készpénzben és átutalással is meg tudod tenni.

 

Miután elkészült a festmény, küldök neked egy fényképet róla, ha tetszik és rábólintasz már csomagolom is. 
Mielőtt feladnám a csomagot, az emailben kapott számlaszámra kérlek küldd el a fen maradt összeget, ezt követően küldöm a csomagot, 1 maximum 2 nap és megérkezik a kívánt címre.
A festményt biztonságos erős kartonba csomagolom így szállítás közben védve lesz a sérülésektől a festmény.
Árakat a honlap alján találod.

 

Személyesen is átvehetem a festményt? Fizethetek a helyszínen is?

Természetesen igen! Címünkön a megbeszélt időpontban átveheted az elkészült festményt, és készpénzben is fizethetsz.
 

Ezután már csak át kell nyújtanod az ajándékot vagy elhelyezned a festményedet otthonod vagy munkahelyed falán! 🙂

Portré olajfestmények árak*

 

30x40cm   40.000 Ft              40x50cm  60.000 Ft         60x80cm  80.000 Ft

 

Az árak egy személy olajportréjára értendőek. Amennyiben plusz még egy személyt  szeretnél a festményre, úgy azaz alapár 50%-a  . 
Például:  egy 40x50 cm-es  2 személyes portré festmény:  60.000 Ft + 30.000 Ft (az alap ár 50%-a) = 90.000 Ft +  további kedvezményre vagy jogosult amennyibe rendelkezel Zen Art klubtagsággal. 

Amennyiben 2-nél több személy együttes portré festményét szeretnéd megrendelni,  úgy a harmadik személy már csak az alap ár 30%-ába fog kerülni. Négy személyes portré festményekre  egyedi árajánlatot adunk.
 
A két személyes portré festményekre a 30x40 vagy a  40x50 centi méteres vászon méret a megfelelő,  ha azonban három vagy annál több személlyel szeretnéd rendelni az olajfestményt annak érdekében hogy kvalitásából és vizuális élményéből ne veszítsen a festmény, nagyobb méretet érdemes választani. 
A megfelelő méret kínválasztásában több tényezőt is figyelembe kell venni, például: Fél-teljes alakos vagy csak arc esetleg egyéb más tárgyak vagy házi kedvencedet szeretnéd-e a festményre és persze a  háttér.
 
Ezeknek eldöntésében mind segíteni fogok neked! 🙂 Telefonon +36-30-374-56-05, Facebooon vagy Emailben: zentattoo@zentattooportre.eu
Természetesen a szalonban is szívesen fogadlak egy előre megbeszélt időpontban.Minden részlete át beszélünk, így tudni fog hogy pontos mit is fog készhez kapni amikor elkészül a remekmű 🙂 

*A honlapon lévő árak nem minősülnek ajánlattételnek, csak tájékoztató jellegűek! 

Zen Art klubtagság, kedvezmény 

 

Regisztrálj és klubtagként  minden megrendelésed  árából 10% kedvezményt kapsz. 
Nincs más dolog mint regisztrálni email címedre, és megosztani a Facebook oldalunkat és lájoklni.  

Zen - klub tagoknak 10% kedvezmény! Kérd most!
A kedvezmény igénybe vételéhez kérlek oszd meg és lájkold a facebook oldalunkat. MIÉRT? Mert így a jövőben is fogunk tudni kedvezményeket adni neked, ezzel alacsonyan tudjuk tartani árainkat ami jó neked is, és praktikus is egyben.Köszönjük!
Mi is utáljuk a spameket!Az email címedet nem osztjuk meg és nem adjuk ki 3. személynek!