Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Portréfestés fotóról  és egyedi rendelésű akvarell és olajfestmények

Nem mindennapi ajándékot keresel?  Ami meglehetősen egyedi és kreatív?  Jó lenne ha igazán személyes  ajándékot tudnál adni?  

Úgy gondolom, hogy a portréfestés komoly kihívást jelent egy festő számára, nem csak technikájában kíván elengedhetetlen feltételeket, emocionális érzék világának is fejlettnek kell lennie. 

Ennek egyetlen oka az-az, hogy egy festményt meglehet festeni szinte tökéletesen ha ismert az ecset kezelési technikát a festő, ugyanakkor akinek készül a festmény feltételezhetően jól ismeri a személyt akiről készül.
Ennek következtében felismeri barátja, szerelme, családtagja aprócska személyes arcvonásait és tekintetét. Ez a hozzáadott érték teszi a portré festményt felbecsülhetetlenné, megőrzi az érzéseinket és emlékeinket. 

 

  1. Tökéletes ajándék minden alkalomra 
  2. Sok generáción keresztül fen marad
  3. Személyes hozzáadott értéket hordoz magában 
  4. Elfelejthetetlen az ajándékozás pillanata  
  5. Életen át tartó garanciát adunk az itt elkészült olajfestményeinkre 

Mi szükséges egy olajfestmény elkészüléséhez?

 

Elegendő lesz egy jó minőségű fotó,(HD, FullHD) a mai okos telefonokkal készült képek szinte bármelyike megfelel, ugyan minél jobb minőségű a fotó annál részletgazdagabb lesz a festmény, és gyorsabban is elkészül.Egy rosszabb fotóról nekem kell kitalálni hogy "akkor ott mi is van?" 🙂 . 

 

Ha több személy arcát szeretnéd egy vászonra akkor kérlek a méret arányok miatt olyan fotót válasz ahol mindenki szerepel a képen.(jól láthatóan). 
Ha nem tudod eldönteni melyik fotó alapján készüljön el a festmény, semmi gond!Küld át valamennyit és én segítek a választásban. 

pillangó olajfestmény

Madár olajfestmény

Mekkora méretben rendeljem meg az olajfestményt?

 
Minél nagyobb egy festmény annál részletesebbre és mutatósabbra lehet kidolgozni. Természetesen ebben is segítek szívesen, amit érdemes figyelembe venni, hogy hány személy fog szerepelni a festményen. Esetleg teljes alakos legyen?. Vagy bármely egyéb kívánságod arra vonatkozóan, hogy tárgyak vagy egyéb más is szerepeljen az olajfestményen.
 
Mielőtt elkezdenék dolgozni a megrendeléseden, mindenképpen konzultálunk, hogy pontosan mit is szeretnél és az hogyan is fog kinézni amikor készhez kapod. 
Olajfestményeknél a minimális (ajánlott) méret az A3 - 30x42cm. 

Daenerys Targaryen portré festmény száraz ecset technikával 

Mennyi ideig tart míg elkészül egy olajfestmény? Mitől függ?

 

Ahogy a mondás is tartja: " A jó munkához idő kell" 🙂 Pontos időintervallumot nehéz mondani mivel, ez függ a jelenlegi megrendelések számától és attól hogy mekkora és hány személyű portré festményt szeretnél.
Hogy még is mondjak valamit kettőtől négy hétig tartó időszak szükséges általában egy megrendeléshez. Ennek legegyszerűbb módja ha felkeresel az előbbiekben már felsorolt módok egyikén és részletese tájékoztatást adok neked mindenről.

Rendelhető absztrakt festmények

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Szeretnék egy olajfestményt rendelni!Hogyan tovább?

 

Vedd fel a kapcsolatot   emaien: zentattoo@zentattooportre.eu - írhatsz a Facebbok oldalunkra is  vagy  telefonon: +36-30-374-56-05, keresed Barbit. 
Küldd el emailben a képet-képeket és mondd el pontosan mit szeretnél, többek között ezekre gondolok: álló vagy fekvő legyen a festmény, háttér, teljes alakos vagy csak arc, háttér, személyek száma, bármi ha van ami a kompozícióval kapcsolatos kívánságod.
De ha úgy gondolod, a kreativitásomra is bízhatod a munkát. Mielőtt neki látok emailben küldök neked egy vázlatot, és a pontos ár ajánlatot. 
 
Ezután elkészítem a festményt majd lefotózva emailben elküldöm,  ha tetszik  és rábólintasz már csomagolom is.
Mielőtt feladnám a csomagot, az emailben kapott számlaszámra kérlek küldd a teljes összeget, miután megérkezett, küldöm a csomagot, 1 maximum 2 nap és megérkezik a kívánt címre.
Árakat a honlap alján találod.

Ezután már csak át kell nyújtanod az ajándékot! 🙂

Portré olajfestmények árak*

 
30x40cm   40.000 Ft               40x50cm  60.000 Ft helyett  most 50.000 Ft   November 12-ig            60x80cm   80.000 Ft   

 

Az árak egy személy olajportréjára értendőek. Amennyiben plusz még egy személyt  szeretnél a festményre, úgy azaz alapár 50%-a  . 
Például:  egy 40x50 cm-es  2 személyes portré festmény:  50.000 Ft + 25.000 Ft (az alap ár 50%-a) = 75.000 Ft +  további kedvezményre vagy jogosult amennyibe rendelkezel Zen Art klubtagsággal. 

Amennyiben 2-nél több személy együttes portré festményét szeretnéd megrendelni,  úgy a harmadik személy már csak az alap ár 30%-ába fog kerülni. Négy személyes portré festményekre  egyedi árajánlatot adunk.
 
A két személyes portré festményekre a 30x40 centi méter még megfelelő,  ha azonban három vagy annál több személlyel szeretnéd rendelni az olajfestményt annak érdekében hogy kvalitásából és vizuális élményéből ne veszítsen a festmény nagyobb méretet érdemes választani. 
A megfelelő méret kínválasztásában több tényezőt is figyelembe kell venni, például: Fél-teljes alakos vagy csak arc esetleg egyéb más tárgyak vagy házi kedvencedet szeretnéd-e a festményre és persze a  háttér.
 
Ezeknek eldöntésében mind segíteni fogok neked! 🙂 Telefonon +36-30-374-56-05, Facebooon vagy Emailben: zentattoo@zentattooportre.eu
Természetesen a szalonban is szívesen fogadlak egy előre megbeszélt időpontban.Minden részlete át beszélünk, így tudni fog hogy pontos mit is fog készhez kapni amikor elkészül a remekmű 🙂 

*A honlapon lévő árak nem minősülnek ajánlattételnek, csak tájékoztató jellegűek! 

Zen Art klubtagság, kedvezmény 

 

Regisztrálj és klubtagként  minden megrendelésed  árából 10% kedvezményt kapsz. 
Nincs más dolog mint regisztrálni email címedre, és megosztani a Facebook oldalunkat és lájoklni.  

Zen - klub tagoknak 10% kedvezmény! Kérd most!
A kedvezmény igénybe vételéhez kérlek oszd meg és lájkold a facebook oldalunkat. MIÉRT? Mert így a jövőben is fogunk tudni kedvezményeket adni neked, ezzel alacsonyan tudjuk tartani árainkat ami jó neked is, és praktikus is egyben.Köszönjük!
Mi is utáljuk a spameket!Az email címedet nem osztjuk meg és nem adjuk ki 3. személynek!